Sığır ve Koyun – Süt Üreten Tarımsal İşletmeler : 4 Adet
Sığır ve Koyun – Kırmızı Et Üreten Tarımsal İşletmeler : 5 Adet
Broyler ve Hindi – Kanatlı Eti Üreten Tarımsal İşletmeler : 2 Adet
Et – Süt İşleme, Meyve Sebze İşleme, Unlu Mamuller, Zeytin, Bakliyat, Baharatlar, Yerel Yiyecekler, Şekerleme vb. Ahşap, metal, Cam, Seramik, Halı, Kilim, Çini vb.- Katma Değerli Ürünler ve Zanaatkarlık : 2 Adet
Kırsal Turizm : 2 Adet
Mantar Yetiştiriciliği : 1 Adet
Fide Serası : 1 Adet
Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği : 44 Adet
Tıbbi ve Aromatik Bitki İşleme ve Paketleme: 1 Adet